Bijzonder geboortekaartje

Ben je ook op zoek naar een bijzonder geboortekaartje? Ik vond de mijne bij Kisscards. Deze kaartjes zijn bijzonder omdat ze uniek zijn. De kaartjes worden zelf ontworpen en getekend en zijn daarom ook alleen te koop bij Kisscards. Zo is de kans een stuk kleiner dat er dezelfde kaartjes op het bord bij de verloskundige komen te hangen.

Een bijzonder geboortekaartje in verschillende thema’s

Bijzonder geboortekaartjeDe geboortekaartjes zijn onderverdeeld in verschillende thema’s. Zo kun je kiezen voor naturel, stoer, gezellig, diertjes of vintage. Zo vind je altijd een geboortekaartje dat past bij jullie wensen. En je kunt hem heel gemakkelijk zelf ontwerpen. Kies zelf het lettertype, kleur en indeling. Je kunt een gratis account maken en je kaartje opslaan. Zo kun je er steeds meer verder gaan of dingen aanpassen. Toch een andere naam? Of wel een gedichtje? Je past het allemaal gemakkelijk aan tot het kaartje helemaal klaar is. Je kunt dan kiezen voor een gratis proefdruk van je kaartje zodat je al een idee hebt hoe het er uit gaan zien.

Is je kindje geboren? Dan kun je gemakkelijk de laatste informatie toevoegen en de kaartjes bestellen. Bestel je voor 14.00 uur dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Supersnel geleverd dus.