BIM modelleur vacature

BIM modelleur vacature is perfect voor mij. Helaas had ik hem voor kort nog niet gevonden. Zelf was ik werkzaam voor een kleine 15 jaar bij mijn werkgever. Een geweldige tijd heb ik daar mogen beleven. Echter was ik opzoek naar meer motivatie en uitdagingen. Wat dat betreft kon hij mij die wel geven hoor, alleen niet waar ik naar zocht. Zodoende heb ik ervoor gekozen om mijn werkgever op te hoogte te brengen dat ik opzoek ben naar een nieuwe baan. Hij vond het erg vervelend, maar snapte mijn keuze wel.

Bij thuiskomst had ik het aan mijn vrouw aangegeven dat ik ga zoeken naar een nieuwe functie. Zij wilde mij maar al te graag helpen om dit waar te maken. Hierdoor zijn wij samen op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons ermee kon helpen.

BIM modelleur vacature

BIM modelleur vacature gevonden bij Meinselect

Uiteindelijk kwamen wij beide terecht op de website van Meinselect. Dit bedrijf heeft diverse vacatures voor de bouw, dus ook de BIM modelleur! Mijn diploma’s heb ik toen die tijd hiervoor gehaald en mijn enthousiasme is volop aanwezig. Nu moest ik er alleen nog voor zien te zorgen dat ik word uitgenodigd op gesprek. Al hoef ik mij daar geen zorgen voor te maken.