Blij met het laten bedrukken van theedoek

Ik heb samen met mijn neef een hotel in de binnenstad van Amsterdam. Het leek ons leuk om als relatiegeschenk aan onze vaste gasten een theedoek te laten bedrukken met ons logo van ons hotel. Meer als een grap, als een ludiek geschenk. Deze kregen ze vlak voor kerst mee naar huis bij het afrekenen. Hiervoor wilde ik perse een opvallende kleur theedoek gebruiken waarin ons logo goed zichtbaar is. Het idee erachter was dat als mensen thuis zijn en deze in de keuken hangt, ze aan het hotel blijven denken. Het bestellen van deze theedoeken ging hier heel makkelijk. Alles digitaal, simpel en snel. Duidelijke prijzen, per mail kun je wat extra dingen afstemmen. Werkt gewoon heel strak. En het viel mij nog mee qua prijs moet ik eerlijk zeggen. Uiteraard heb ik er meteen een aantal besteld voor bij ons in de keuken. Dat ziet er echt professioneel uit.

Betrouwbaar

Ik ga zeker nog meer bestellen aan theedoeken en handdoeken voor ons bedrijf. Misschien ook wel handdoeken voor in de hotelkamers. Het werkt gewoon simpel, betrouwbaar en snel. Helemaal prima!