De perfecte boom voor elke tuin

Wil jij jouw tuin wilt vullen met mooie bomen die het hele jaar door groen blijven? Of wil jij meer privacy? Dan moet je bij bomenenzo.nl de leibomen bekijken!

Voordelen aan leibomen

Er bestaan super veel verschillende soorten leibomen, er moet er dus wel een voor jou tussen zitten. Leibomen zijn handig voor meer privacy, je kan deze bomen gebruiken om een mooie groene scheiding te maken. Er zijn bladhoudende en bladverliezende bomen, je kan er dus voor zorgen dat jouw scheiding ook in de winter en herfst bladeren heeft. Daarnaast kan je de leibomen ook gebruiken als mooie sierbomen, er is genoeg keuze.

Het verzorgen van leibomen

Wanneer je leibomen hebt moet je er goed voor zorgen. Gelukkig is dit super makkelijk, de bomen hebben een goede grond nodig om goed hun wortels te laten groeien. Ook hebben ze voldoende water nodig om goed te kunnen groeien. Daarnaast hebben de bomen voldoende zon en frisse lucht nodig, gelukkig krijgen ze dit vanzelf als ze buiten staan. Een groot voordeel aan de leibomen is dat ze niet heel veel ruimte nodig hebben dus als jij jouw kleine tuin wilt vullen met een mooie boom kan dat met een leiboom!