Een volle zaal trekken is makkelijk
Een feest organiseren klinkt gemakkelijker dan het lijkt; mensen die een dj huren weten echter altijd wel een volle zaal te trekken. Het is heel duidelijk hoe dat komt; een dj speelt niet alleen muziek die mensen graag willen horen, ze zetten ook een bepaalde sfeer neer die het voor een feestganger onmogelijk maakt om te blijven zitten. Wie een dorpsfeest gaat organiseren zal dan ook een keur aan artiesten de revue laten passeren voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt. De dj hoort daar zeker bij. Je hoeft daarbij niet alleen te denken aan de techno of club dj die een hele tent laat swingen; ook voor andere gelegenheden kan je een dj inschakelen.

Een borrel feestelijk omlijsten
Een borrel waarbij mensen elkaar ontmoeten kan al snel verzanden in een hoop losse gesprekken waarbij men een beetje loom met het glas in de handen aan de kant staat. Wie een borrel sfeervol wil omlijsten huurt dan ook een lounge DJ in. Dit is een artiest die de muziek op een heel ingetogen manier vanuit een rustigere setting draait. Er is geen flitsende verlichting en evenmin is er luide schallende muziek. Wat er wel is, is sfeer die de mensen samen bindt. Samen naar muziek luisteren smeedt een band en het maakt de tongen los. Wie een dj voor een dergelijk feest inschakelt weet dan ook zeker dat het een borrel tot in de late uurtjes wordt.

Een ladies event
Een ladies event wordt ook steeds vaker gehouden. Zeker nu er steeds meer films in de bioscoop komen die dames aantrekken zoals de Fifty Shades neemt het aantal ladies events ook toe. Hele groepen vriendinnen gaan samen op pad, en daarbij hoort natuurlijk een dj. Een mannelijke dj zal de boel wel weten te entertainen, maar een vrouwelijke DJ wordt ook steeds populairder. Veel bekende Nederlanders verhuren zich tegenwoordig als discjockey. Fajah Lourens is zo’n artieste die een bekende naam en gezicht heeft, en in staat is om een feest op gang te krijgen. Er zijn echter meerdere vrouwelijke dj’s die je kan inschakelen om een feest te komen verzorgen. Met hun aantrekkelijke muziek en charmante verschijning worden ze niet alleen op ladies events maar ook op andere club avonden gevraagd.