Gordijnen Eindhoven

Onlangs hebben wij supermooie gordijnen Eindhoven gevonden bij Das & Vlassak Zonweringen.Wij werden hier heel vriendelijk te woord gestaan en de gordijnen werden netjes voor ons op maat gemaakt. Dit is dus echt een aanrader!

Gordijnen EindhovenEnorm aanbod van gordijnen in Eindhoven

Toen mijn vriend en ik deze zaak bezochten, keken we onze ogen uit. Er waren echt gordijnen in allerlei kleuren, materialen en formaten. De kans is dus groot dat je gordijnen vindt die echt passen bij jouw stijl en natuurlijk ook bij je budget. Zelf hebben wij gekozen voor mooie rolgordijnen zodat we toch nog profiteren van het licht overdag maar zo kan niet iedereen naar binnen kijken. Ook geven deze rolgordijnen een warme sfeer en zijn ze heel fijn in gebruik. En als we het donker willen maken kan dat natuurlijk ook. Rolgordijnen zijn dus ideaal omdat je er alle kanten mee op kunt. Gelukkig heb je bij Das & Vlassak Zonweringen een ruime keuze uit meer dan 30 kleuren. Wij hadden dus al snel de goede kleur te pakken!

Allerlei soorten raamdecoratie

Natuurlijk koop je bij deze zaak in Eindhoven niet alleen gordijnen maar eigenlijk allerlei soorten raamdecoratie en zonwering. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën, rolluiken, screens en garagedeuren. Ga er dus zeker eens naartoe!