Nederlands Oekraïens vertalen is niet aan mij besteed

Nederlands Oekraïens vertalen heeft mij zeer goed geholpen!

Ik had een klein weekje geleden een Oekraïense klant die langs kwam voor een zakelijk gesprek. Ik moest hiervoor dus een tolk inhuren. Ik kwam uit bij het bedrijf Nederlands Oekraïens vertalen. Ik heb telefonisch contact met ze opgenomen en vertelt dat ik een Oekraïense klant op bezoek kreeg en daarvoor een tolk nodig had. Ik heb de datum van de afspraak aan Nederlands Oekraïens vertalen doorgegeven en aangegeven dat ik het zeer op prijs zou stellen als de tolk netjes gekleed kon komen. Dit omdat het een belangrijke klant is voor ons. Nederlands Oekraïens vertalen ging dit allemaal doorgeven aan de tolk die bij mij kwam. Op de afgesproken datum stond de tolk van Nederlands Oekraïens vertalen bij ons op de stoep. Netjes een half uur van tevoren zoals ik aan de telefoon had gevraagd. Ook was de tolk van Nederlands Oekraïens vertalen netjes gekleed. Het gesprek met mijn zakenpartner is zeer soepel verlopen en ik ben zeer tevreden over de tolk van Nederlands Oekraïens vertalen. Ik zou u dit bedrijf zeker aanraden als u ook eens een Oekraïense klant op bezoek krijgt!