Ik ging twee weken geleden samen met mijn buurvrouw op het internet op zoek naar keuken Ede om een betrouwbare keukenwinkel te vinden die mooie keukens aanbiedt tegen een voordelige prijs.

Verbouwing van het huis

Mijn buurvrouw woont al 20 jaar in dezelfde woning en ze vond dat het tijd was geworden voor een renovate. Ze wilde onder andere de keuken vervangen en ze vroeg hierbij om mijn hulp. We zijn samen op het internet op zoek gegaan en nadat we een aantal websites van bedrijven hadden bezocht kwamen we terecht op de website van I-KOOK.

Vervanging van de keuken

Op de homepagina van het bedrijf zijn een aantal afbeeldingen te vinden van de keukens die ze aanbieden. De keukens die ze aanbieden vond mijn buurvrouw erg mooi en de keukens worden in vergelijking met de andere websites tegen een zeer voordelige prijs aangeboden. Nadat we een aantal reviews hadden gelezen en een aantal keukens met elkaar hadden vergeleken besloot mijn buurvrouw om over te gaan tot een aankoop van een nieuwe keuken van I-KOOK. De keuken was erg snel geleverd en zag er erg mooi uit. Wij zijn daarom net als veel voorgaande klanten allebei erg tevreden over de mooie keuken die voor een voordelige prijs werd aangeboden.