Schorten laten borduren bij dit bedrijf

Schorten laten borduren

Schorten laten borduren bij Van Dongen met de Kroon. Als je over perfectie praat, dan ben je bij dit bedrijf zeker aan het juiste adres. Hier werken zij zeer nauwkeurig en is geen borduursel voor hen onmogelijk om te maken. Merendeel wordt automatisch gedaan. Hiervoor hebben zij de beschikking over een zeer groot machinepark. Mocht er toch een klus komen die niet machinaal kan worden uitgevoerd, dan is dat geen enkel probleem. De medewerkers voeren dit dan met de hand uit. Al met al staat de perfectie hier in een zeer hoog vaandel.  Schorten laten borduren

Schorten laten borduren en nieuwe kleding gekocht

Bij Van Dongen met de Kroon is veel mogelijk. Zo hebben wij hier onze schorten laten borduren en tevens nieuwe shirts gekocht. Zodra je op hun website gaat kijken, kan je zien wat hier allemaal mogelijk is. Chroom je niet om contact op te nemen als je nog een vraag hebt. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om naar het atelier te gaan. Je kan dan met een medewerker overleggen als jij naar iets speciaals aan het zoeken bent.

De kwaliteit wat je hier allemaal kan kopen is bijzonder goed. Jaren terug hebben wij al ons logo op kleding laten maken. Tot de dag van vandaag zit dat er nog zeer stevig op.