Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn broertje vanaf India terug naar Nederland gevlogen. We gingen toen direct op het internet op zoek naar compensatie vluchtvertraging omdat onze vlucht 4 uur vertraging had opgelopen.

Websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar compensatie vluchtvertraging kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die hier hulp bij aanbieden. Nadat we een aantal websites van bedrijven met elkaar hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airline-Refund.

Zeer hoge compensatie gekregen

De website van Airline-Refund is erg overzichtelijk en je kan erg veel informatie op de website vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De informatie die op de website stond vermeld sprak ons super erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen. Het bedrijf heeft ons erg goed, uitgebreid en vriendelijk geholpen. We hoefde zelf niets te doen voor het verkrijgen van een vergoeding en we werden erg goed op de hoogte gehouden van de momentele stand van zaken. We hebben binnen een aantal weken een super hoge vergoeding gekregen voor onze vlucht vertraging. Daarom zijn we ook erg tevreden over Airline-Refund.